SeniorSpirit ارسال شده در مِی 24 2020 گزارش ارسال شده در مِی 24 2020 سلام و خسته نباشید خدمت تمامی اعضای گاردایران و مدیران یه چند وقتی نبودم گفتم امروز بیام یه چیزی رو پست کنم که جایی ندیدم که باشه:) راجب انواع برنامه های دیداس و غیره قبلا دوستان تو تاپیک های مختلف توضیح دادن ولی تاحالا کسی پنل های اتک رو نزاشته بود، یا حداقل من ندیدم This is the hidden content, please ورود یا ثبت نام This is the hidden content, please ورود یا ثبت نام This is the hidden content, please ورود یا ثبت نام This is the hidden content, please ورود یا ثبت نام This is the hidden content, please ورود یا ثبت نام This is the hidden content, please ورود یا ثبت نام This is the hidden content, please ورود یا ثبت نام This is the hidden content, please ورود یا ثبت نام This is the hidden content, please ورود یا ثبت نام این یه لیست از پنل های فری هستش که باهاش میتونید خیلی سایتا و سرور ها رو آف کنید و حتی بعضی از بهترین فایروال ها هم بعضی وقتا آف میشن(با پنل ipstreeser) در رابطه با کپی رایت هم منبع این آموزش هم سایت خودم بود که اسمی نمیارم، و تنها کسی هم که این پنل ها رو گذاشته خودم بودم پس فکر نکنم نیازی به کپی رایت باشه واکنش ها : Balcon، backpack، Goodzilam و 19 نفر دیگر 15 2 3 2 نقل قول
Mestercomputer ارسال شده در ژوئن 27 2024 گزارش ارسال شده در ژوئن 27 2024 نمیدونم چرا هاید شده پنلات نقل قول
solofarzad ارسال شده در اُکتُبر 8 2024 گزارش ارسال شده در اُکتُبر 8 2024 (ویرایش شده) همه این پنل ها بسته شده کسی پنل دیداس برای فروش داره؟ ویرایش شده در اُکتُبر 8 2024 توسط solofarzad نقل قول
Mester computer1 ارسال شده در فِوریه 27 گزارش ارسال شده در فِوریه 27 در 5/24/2020 در 2:37 PM، SeniorSpirit گفته است: سلام و خسته نباشید خدمت تمامی اعضای گاردایران و مدیران یه چند وقتی نبودم گفتم امروز بیام یه چیزی رو پست کنم که جایی ندیدم که باشه:) راجب انواع برنامه های دیداس و غیره قبلا دوستان تو تاپیک های مختلف توضیح دادن ولی تاحالا کسی پنل های اتک رو نزاشته بود، یا حداقل من ندیدم Hidden Content Reply to this topic to see the hidden content. Hidden Content Reply to this topic to see the hidden content. Hidden Content Reply to this topic to see the hidden content. Hidden Content Reply to this topic to see the hidden content. Hidden Content Reply to this topic to see the hidden content. Hidden Content Reply to this topic to see the hidden content. Hidden Content Reply to this topic to see the hidden content. Hidden Content Reply to this topic to see the hidden content. Hidden Content Reply to this topic to see the hidden content. این یه لیست از پنل های فری هستش که باهاش میتونید خیلی سایتا و سرور ها رو آف کنید و حتی بعضی از بهترین فایروال ها هم بعضی وقتا آف میشن(با پنل ipstreeser) در رابطه با کپی رایت هم منبع این آموزش هم سایت خودم بود که اسمی نمیارم، و تنها کسی هم که این پنل ها رو گذاشته خودم بودم پس فکر نکنم نیازی به کپی رایت باشه ناموصا هاید شده نقل قول
Termin ارسال شده در مارچ 7 گزارش ارسال شده در مارچ 7 در 5/24/2020 در 2:37 PM، SeniorSpirit گفته است: سلام و خسته نباشید خدمت تمامی اعضای گاردایران و مدیران یه چند وقتی نبودم گفتم امروز بیام یه چیزی رو پست کنم که جایی ندیدم که باشه:) راجب انواع برنامه های دیداس و غیره قبلا دوستان تو تاپیک های مختلف توضیح دادن ولی تاحالا کسی پنل های اتک رو نزاشته بود، یا حداقل من ندیدم Hidden Content Reply to this topic to see the hidden content. Hidden Content Reply to this topic to see the hidden content. Hidden Content Reply to this topic to see the hidden content. Hidden Content Reply to this topic to see the hidden content. Hidden Content Reply to this topic to see the hidden content. Hidden Content Reply to this topic to see the hidden content. Hidden Content Reply to this topic to see the hidden content. Hidden Content Reply to this topic to see the hidden content. Hidden Content Reply to this topic to see the hidden content. این یه لیست از پنل های فری هستش که باهاش میتونید خیلی سایتا و سرور ها رو آف کنید و حتی بعضی از بهترین فایروال ها هم بعضی وقتا آف میشن(با پنل ipstreeser) در رابطه با کپی رایت هم منبع این آموزش هم سایت خودم بود که اسمی نمیارم، و تنها کسی هم که این پنل ها رو گذاشته خودم بودم پس فکر نکنم نیازی به کپی رایت باشه Reply to this topic to see the hidden content. نقل قول
باراد ارسال شده در مارچ 9 گزارش ارسال شده در مارچ 9 در 5/24/2020 در 2:37 PM، SeniorSpirit گفته است: سلام و خسته نباشید خدمت تمامی اعضای گاردایران و مدیران یه چند وقتی نبودم گفتم امروز بیام یه چیزی رو پست کنم که جایی ندیدم که باشه:) راجب انواع برنامه های دیداس و غیره قبلا دوستان تو تاپیک های مختلف توضیح دادن ولی تاحالا کسی پنل های اتک رو نزاشته بود، یا حداقل من ندیدم Hidden Content Reply to this topic to see the hidden content. Hidden Content Reply to this topic to see the hidden content. Hidden Content Reply to this topic to see the hidden content. Hidden Content Reply to this topic to see the hidden content. Hidden Content Reply to this topic to see the hidden content. Hidden Content Reply to this topic to see the hidden content. Hidden Content Reply to this topic to see the hidden content. Hidden Content Reply to this topic to see the hidden content. Hidden Content Reply to this topic to see the hidden content. این یه لیست از پنل های فری هستش که باهاش میتونید خیلی سایتا و سرور ها رو آف کنید و حتی بعضی از بهترین فایروال ها هم بعضی وقتا آف میشن(با پنل ipstreeser) در رابطه با کپی رایت هم منبع این آموزش هم سایت خودم بود که اسمی نمیارم، و تنها کسی هم که این پنل ها رو گذاشته خودم بودم پس فکر نکنم نیازی به کپی رایت باشه واکنش ها : Fereshteh 1 نقل قول
wirto ارسال شده در مارچ 26 گزارش ارسال شده در مارچ 26 در 5/24/2020 در 2:37 PM، SeniorSpirit گفته است: سلام و خسته نباشید خدمت تمامی اعضای گاردایران و مدیران یه چند وقتی نبودم گفتم امروز بیام یه چیزی رو پست کنم که جایی ندیدم که باشه:) راجب انواع برنامه های دیداس و غیره قبلا دوستان تو تاپیک های مختلف توضیح دادن ولی تاحالا کسی پنل های اتک رو نزاشته بود، یا حداقل من ندیدم Hidden Content Give reaction to this post to see the hidden content. Hidden Content Give reaction to this post to see the hidden content. Hidden Content Give reaction to this post to see the hidden content. Hidden Content Give reaction to this post to see the hidden content. Hidden Content Give reaction to this post to see the hidden content. Hidden Content Give reaction to this post to see the hidden content. Hidden Content Give reaction to this post to see the hidden content. Hidden Content Give reaction to this post to see the hidden content. Hidden Content Give reaction to this post to see the hidden content. این یه لیست از پنل های فری هستش که باهاش میتونید خیلی سایتا و سرور ها رو آف کنید و حتی بعضی از بهترین فایروال ها هم بعضی وقتا آف میشن(با پنل ipstreeser) در رابطه با کپی رایت هم منبع این آموزش هم سایت خودم بود که اسمی نمیارم، و تنها کسی هم که این پنل ها رو گذاشته خودم بودم پس فکر نکنم نیازی به کپی رایت باشه مخفی هستش نقل قول
Mester computer1 ارسال شده در آوریل 1 گزارش ارسال شده در آوریل 1 حس میکنم پیام میزارم باز بشه صبر کن نقل قول
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .