SeniorSpirit ارسال شده در مِی 24 2020 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مِی 24 2020 سلام و خسته نباشید خدمت تمامی اعضای گاردایران و مدیران یه چند وقتی نبودم گفتم امروز بیام یه چیزی رو پست کنم که جایی ندیدم که باشه:) راجب انواع برنامه های دیداس و غیره قبلا دوستان تو تاپیک های مختلف توضیح دادن ولی تاحالا کسی پنل های اتک رو نزاشته بود، یا حداقل من ندیدم This is the hidden content, please ورود یا ثبت نام This is the hidden content, please ورود یا ثبت نام This is the hidden content, please ورود یا ثبت نام This is the hidden content, please ورود یا ثبت نام This is the hidden content, please ورود یا ثبت نام This is the hidden content, please ورود یا ثبت نام This is the hidden content, please ورود یا ثبت نام This is the hidden content, please ورود یا ثبت نام This is the hidden content, please ورود یا ثبت نام این یه لیست از پنل های فری هستش که باهاش میتونید خیلی سایتا و سرور ها رو آف کنید و حتی بعضی از بهترین فایروال ها هم بعضی وقتا آف میشن(با پنل ipstreeser) در رابطه با کپی رایت هم منبع این آموزش هم سایت خودم بود که اسمی نمیارم، و تنها کسی هم که این پنل ها رو گذاشته خودم بودم پس فکر نکنم نیازی به کپی رایت باشه واکنش ها : R3DN4X314، kill، RT3N و 7 نفر دیگر 10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Mestercomputer ارسال شده در ژوئن 27 2024 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در ژوئن 27 2024 نمیدونم چرا هاید شده پنلات نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Mestercomputer ارسال شده در ژوئن 27 2024 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در ژوئن 27 2024 آها درست شد مرسی ♥️ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
3Nator ارسال شده در سِپتامبر 1 2024 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در سِپتامبر 1 2024 مرسی :| نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
solofarzad ارسال شده در اُکتُبر 8 2024 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اُکتُبر 8 2024 (ویرایش شده) همه این پنل ها بسته شده کسی پنل دیداس برای فروش داره؟ ویرایش شده در اُکتُبر 8 2024 توسط solofarzad نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
letsgoingtozeroday ارسال شده در ژانویه 13 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 13 مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .