amiri82 ارسال شده در ژوئن 30 2018 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در ژوئن 30 2018 سلام دوستان خواستم این شل رو که پر از امکانات مختلف هستش و به شخصه خودم خیلی جاها ازش استفاده کردم رو بزارم اسم شل alfa هستش ورژن 3 (آخرین ورژن) باید استفاده کنید تا به قابلیت های این شل پی ببرید 😧 This is the hidden content, please ورود یا ثبت نام واکنش ها : abarestan، kill، proxy و 6 نفر دیگر 8 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
alidaneshyar ارسال شده در آوریل 23 2020 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 23 2020 سلام خوبی چرا واسه من هرچی میزنم اجرا نمیشه روی لوکال هاست تست کردم باید چطور از این شل استفاده کرد. واکنش ها : mr.hacker-7 و kill 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
mat ارسال شده در ژانویه 13 2021 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 13 2021 شل الفا ورژن 4 This is the hidden content, please ورود یا ثبت نام واکنش ها : Reza.Black، R3DN4X314، backpack و 1 نفر دیگر 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
love20 ارسال شده در سِپتامبر 17 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در سِپتامبر 17 در 6/30/2018 در 12:58 PM، amiri82 گفته است: سلام دوستان خواستم این شل رو که پر از امکانات مختلف هستش و به شخصه خودم خیلی جاها ازش استفاده کردم رو بزارم اسم شل alfa هستش ورژن 3 (آخرین ورژن) باید استفاده کنید تا به قابلیت های این شل پی ببرید 😧 Hidden Content Reply to this topic to see the hidden content. عالی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
love20 ارسال شده در سِپتامبر 17 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در سِپتامبر 17 عالی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .