alizombie ارسال شده در دِسامبر 3 2015 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 3 2015 با سلام خدمت شما دوستان گرامی خب من از امروز سعی میکنم که اموزش ها رو به صورت کار بردی براتون قرار بدم که دوستانی که تاپیک اموزش مدارات الکترونیکی رو دنبال میکنن بتونن اموزش ها رو برای طراحی برد هاشون رو خودشون انجام بدن سعی میکنم اموزش هارو حدالامکان تصویری بزارم تا به مشکل نخورین This is the hidden content, please ورود یا ثبت نام قوانین تاپیک:اسپم ممنوع(دوستان عزیز چون خود اموزش ها طولانی هست لطف کنین و اسپم ندید در صورت مشاهده با کاربربرخورد میشه) ((سوالات خودتون رو درلینک زیر بپرسین تا به انها خودم و یا دیگر مدیران جواب بدن)) http://guardiran.org/forums/topic/2322-سوال-و-جواب-های-اموزش-الکترونیک/?p=9655 از قرار دادن اموزش های تکراری پرهیز کنین در صورت گذاشتن ابزاری خاص لینک اسکن فراموش نشود با تشکر فراوان از شما دوستان گرامی واکنش ها : RT3N، sezar1370، sezar2011 و 3 نفر دیگر 6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Mr_X ارسال شده در ژانویه 14 2016 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 14 2016 آموزش پروتل DXP خب اینطور که معلومه کسی به این بخش از انجمن بهایی نداده . راستش منم نمیرسم که بخوام خودم آموزشو بنویسم برای همین یکی ازآموزشهایی رو که دارم میذارم . هر سوالی داشتید میتونید در بخش سوالات که دوست خوبمون لینکشو داده بپرسید پسورد:guardiran.org به امید پیشرفت بخش الکترونیک انجمن *تشکر شما باعث دلگرمیه * This is the hidden content, please ورود یا ثبت نام واکنش ها : alizombie، C0d3!Nj3ct!0n، RT3N و 2 نفر دیگر 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
alizombie ارسال شده در ژانویه 25 2016 نویسنده گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 25 2016 با سلام خدمت شما دوستان گرامی ازتون بابت دیرکرد در ضمیمه کردن اموزش ها عذر خواهی میکنم و سعی میکنم که تاپیک های نیمه تموم رو تمام کنم ... خب با بخش اول اموزش پروتل 99 اس ای در خدمتتون هستم و توی این بخش تصویری استثنا بدون صدا بود ولی در بخش های دیگه با صدا ضمیمه میکنم تا بهتر متوجه بشید...... فقط همه ی پارت هارو در یک فولدر بریزید و اکسترک کنید تا اموش رو بیاره.. پسورد فایــل : guardiran.org تشکر هم فراموش نشود هر چه استقبال ها بیشتر باشد اموزش هایی بهترو جدید تر با شما به اشتراک خواهم داد با تشکر از شما دوستان گرامی This is the hidden content, please ورود یا ثبت نام This is the hidden content, please ورود یا ثبت نام واکنش ها : 41148، C0d3!Nj3ct!0n، Armia_Evil و 5 نفر دیگر 8 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
alizombie ارسال شده در مارچ 9 2016 نویسنده گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مارچ 9 2016 با سلام خدمت شما دوستان گرامی همونطوری که بهتون قول داده بودم از این جا به بعد اموزش ها رو به صورت صدا دار براتون ضمیمه میکنم که مشکلی در این مورد نداشته باشید در این قسمت میخوام شما رو با شکل ظاهری نرم افزار و ظریقه ی ساختن یک پروزه ی شماتیک اشنا کنم که فکر میکنم برای شروع بد نباشه..... هر چند که در قسمت بعدی شما رو با طریقه ی انتخاب قطعه با استفاده از پاور پوینت اشنا میکنم. This is the hidden content, please ورود یا ثبت نام /emoticons/wink@2x.png 2x" width="20" height="20" /> پسورد فایــل : guardiran.org تشکر هم فراموش نشود هر چه استقبال ها بیشتر باشد اموزش هایی بهترو جدید تر با شما به اشتراک خواهم داد با تشکر از شما دوستان گرامی This is the hidden content, please ورود یا ثبت نام This is the hidden content, please ورود یا ثبت نام This is the hidden content, please ورود یا ثبت نام واکنش ها : C0d3!Nj3ct!0n، Mr_X، 6pish و 3 نفر دیگر 6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .