D3F417 Posted October 29, 2021 Report Share Posted October 29, 2021 سلام میخواستم بدونم چگونه میتونم بدون استفاده از وی پی ان آیپی خودم رو در زمان مشخص تغییر بدم و آیپیم رو کلا مخفی کنم که در وب سایت ها ثبت نشه امکانش هست ؟ چطور ؟ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
come-to-me Posted October 29, 2021 Report Share Posted October 29, 2021 ۱ ساعت قبل، MR.D۳F۴۱۷ گفته است: سلام میخواستم بدونم چگونه میتونم بدون استفاده از وی پی ان آیپی خودم رو در زمان مشخص تغییر بدم و آیپیم رو کلا مخفی کنم که در وب سایت ها ثبت نشه امکانش هست ؟ چطور ؟ باسلام و احترام از مرورگر تور استفاده کنید موفق باشید MH.BM 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D3F417 Posted October 29, 2021 Author Report Share Posted October 29, 2021 ۳ ساعت قبل، come-to-me گفته است: باسلام و احترام از مرورگر تور استفاده کنید موفق باشید خب تور اول اینکه فقط روشن باشه آیپی اوکی میشه من میخوام کله سیستم امن باشه نه فقط مرورگر ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
come-to-me Posted October 29, 2021 Report Share Posted October 29, 2021 هم اکنون، MR.D۳F۴۱۷ گفته است: خب تور اول اینکه فقط روشن باشه آیپی اوکی میشه من میخوام کله سیستم امن باشه نه فقط مرورگر ! هیچ سیستمی 100% امن نیست دوست عزیز من , اگر قصد دارید امنیت رو خیلی بالا ببرید و ورودی , خروجی های سیستم رو کنترل کنید راه بسیار ساده ای که میتونم پیشنهاد بدم استفاده از کمودو هستش که آموزشش در انجمن موجوده موفق باشید MH.BM 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneabxv3all Posted November 1, 2021 Report Share Posted November 1, 2021 سرویس تور روشن کن و هر جا خواستی از پروکسی تور استفاده کن 127.0.0.1:9150 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts