D3F417 ارسال شده در اُکتُبر 29 2021 گزارش ارسال شده در اُکتُبر 29 2021 سلام میخواستم بدونم چگونه میتونم بدون استفاده از وی پی ان آیپی خودم رو در زمان مشخص تغییر بدم و آیپیم رو کلا مخفی کنم که در وب سایت ها ثبت نشه امکانش هست ؟ چطور ؟ نقل قول
come-to-me ارسال شده در اُکتُبر 29 2021 گزارش ارسال شده در اُکتُبر 29 2021 ۱ ساعت قبل، MR.D۳F۴۱۷ گفته است: سلام میخواستم بدونم چگونه میتونم بدون استفاده از وی پی ان آیپی خودم رو در زمان مشخص تغییر بدم و آیپیم رو کلا مخفی کنم که در وب سایت ها ثبت نشه امکانش هست ؟ چطور ؟ باسلام و احترام از مرورگر تور استفاده کنید موفق باشید واکنش ها : MH.BM 1 نقل قول
D3F417 ارسال شده در اُکتُبر 29 2021 نویسنده گزارش ارسال شده در اُکتُبر 29 2021 ۳ ساعت قبل، come-to-me گفته است: باسلام و احترام از مرورگر تور استفاده کنید موفق باشید خب تور اول اینکه فقط روشن باشه آیپی اوکی میشه من میخوام کله سیستم امن باشه نه فقط مرورگر ! نقل قول
come-to-me ارسال شده در اُکتُبر 29 2021 گزارش ارسال شده در اُکتُبر 29 2021 هم اکنون، MR.D۳F۴۱۷ گفته است: خب تور اول اینکه فقط روشن باشه آیپی اوکی میشه من میخوام کله سیستم امن باشه نه فقط مرورگر ! هیچ سیستمی 100% امن نیست دوست عزیز من , اگر قصد دارید امنیت رو خیلی بالا ببرید و ورودی , خروجی های سیستم رو کنترل کنید راه بسیار ساده ای که میتونم پیشنهاد بدم استفاده از کمودو هستش که آموزشش در انجمن موجوده موفق باشید واکنش ها : MH.BM 1 نقل قول
oneabxv3all ارسال شده در نُوامبر 1 2021 گزارش ارسال شده در نُوامبر 1 2021 سرویس تور روشن کن و هر جا خواستی از پروکسی تور استفاده کن 127.0.0.1:9150 نقل قول
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .