mmj-sys Posted October 17, 2021 Report Share Posted October 17, 2021 سلام دوستان کامند alias یه چیزیه که مردم زیاد ازش استفاده نمی کنن یا شایدم میکنن من نمیدونم این کاند میاد و یک کلمه معادل دستورات شما قرار میده که هر وقت اون کلمه رو بزنین بجاش اون وارد بشه به صورت خودکار مثلا خیلی ها عادت دارن بجای ls میان ls -ltrha رو میگیرن و خب کار بدی نیست که همه اطلاعات دایرکتوری رو داشته باشیم alias میاد و یک ورودی رو میگیره و بایستی قالبش این شکلی باشه alias ls="ls -ltrh " الان که دارم مینویسم این کد بالا از راست به چپه نمیدونم چجوری درستش کنم شاید درست نشون داده بشه برا شما اما اگه نشد به بزرگی خودتون ببخشید بریم سر اصل مطلب این کامند میاد مث نام مستعار عمل میکنه اگه کد بالا رو بزنین و بعد ls خالی بگیرین میبینین فرق کرده حالا میتونید برا هر کامندی یا هر کلمه ای که دلتون میخواد alias بزنین و کاند جدید بسازید اگه این کارو انجام بدید متوجه این میشید که ماندگار نیست و با بستن ترمینال میره برای همین باید با توجه به shell تون که پیشفرض bash هست فایل رو ادیت کنید . Bash – ~/.bashrc ZSH – ~/.zshrc Fish – ~/.config/fish/config.fish با دستور nano ./bashrc یادتون باشه به هیچی دست نزنین فقط ته تهش یه خط جدید باز کنید و کامند هایی که میخواید و بزنید اینجوری هر وقت ترمینال باز بشه خودش اجرا میشه C0d3!Nj3ct!0n, R3XCR4PY, RT3N and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts