owlsadmin Posted October 16, 2021 Report Share Posted October 16, 2021 با عرض سلام و خسته نباشید به همه علم دوستان عزیز دوستان من یک پیلود رو با اپلیکیشن بایند کردم حالا میخوام برای تارگت ارسالش کنم باید با اس ام اس اونو ارسال کنم بخشی از مهندسی اجتماعی محسوب میشه این اس ام اس الان یرای ارسال اس ام اس نمیدونم چیکار کنم ؟ با چه سرویسی میشه روی شماره های ایرانسل پیام داد ؟ سامانه ی ایرانی هست که ازش پنل ارسال اس ام اس تهیه کرد ولی اطلاعات زیادی نخواد یا بشه با ایمیل ثبت نام کرد؟ یا اپلیکیشن این چنینی؟ ممنون میشم راهنماییم کنید با تشکر Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MH.BM Posted October 17, 2021 Report Share Posted October 17, 2021 https://www.afreesms.com/freesms/ تو این لینک میتونی به هر کسی اس ام اس بدی اطلاعاتی هم نمیخواد فقط اینش رو مخه که خیلی محدودیت کاراکتر داره. (برای پنهان شدن هویت و اصلا وارد شدن از VPN استفاده کن) come-to-me 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_WitBlack Posted October 17, 2021 Report Share Posted October 17, 2021 ممنون بابت تاپیک اما اگر کسی سایت دیگه ای میشناسه که بشه با متن دلخواه sms زد به یه شماره ممنون میشم ارسال کنه بقیه هم امکان استفاده داشته باشن Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts