AMIR20 ارسال شده در ژوئن 29 2021 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در ژوئن 29 2021 سلام خدمت عزیزانی ک این نوشته بنده رو میخونن خب من یه رات ساختم که روی گوشی خودم و در شبکه خودم کار میکنه برام ولی وقتی که داخل شبکه نباشم دیگه رات کانکت نمیشه و این مشکل منو اذیت میکنه.گفتن برم که از no ip یه ip بگیرم اما من میخوام از ip اختصاصی برای سیستم خودم استفاده کنم چون استفاده من انقدر تایم نمیبره که بخوام هزینه کنم برای هاست اختصاصی. نهایت کار بنده 15 دقیقه طول بکشه. خواستم ببینم چطور میتونم بدون خرید هاست یا ورود به سایت هایی همچون no ip از رات خودم خارج شبکه استفاده کنم و این که چطور سیستم خودمو تبدیل به سرور کنم برای راتی که خارج شبکه هستش و بتونم اطلاعاتو از این طریق رد و بدل کنم؟؟ این کار در کالی لینوکس به چه صورته چون من سیستمم کالی هستش اگر میشه کمکم کنین ممنونتون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
proxy ارسال شده در ژوئن 29 2021 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در ژوئن 29 2021 در 1 ساعت قبل، AMIR20 گفته است : سلام خدمت عزیزانی ک این نوشته بنده رو میخونن خب من یه رات ساختم که روی گوشی خودم و در شبکه خودم کار میکنه برام ولی وقتی که داخل شبکه نباشم دیگه رات کانکت نمیشه و این مشکل منو اذیت میکنه.گفتن برم که از no ip یه ip بگیرم اما من میخوام از ip اختصاصی برای سیستم خودم استفاده کنم چون استفاده من انقدر تایم نمیبره که بخوام هزینه کنم برای هاست اختصاصی. نهایت کار بنده 15 دقیقه طول بکشه. خواستم ببینم چطور میتونم بدون خرید هاست یا ورود به سایت هایی همچون no ip از رات خودم خارج شبکه استفاده کنم و این که چطور سیستم خودمو تبدیل به سرور کنم برای راتی که خارج شبکه هستش و بتونم اطلاعاتو از این طریق رد و بدل کنم؟؟ این کار در کالی لینوکس به چه صورته چون من سیستمم کالی هستش اگر میشه کمکم کنین ممنونتون میشم سلام از vps استفاده کنید اگه بیاین سرور دیسکورد بهتون میدم کارتون راه بگیره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
AMIR20 ارسال شده در ژوئن 30 2021 نویسنده گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در ژوئن 30 2021 در 16 ساعت قبل، proxy گفته است : سلام از vps استفاده کنید اگه بیاین سرور دیسکورد بهتون میدم کارتون راه بگیره چطوری میشه یادم بدین ک ازش استفاده کنم؟؟؟ و این که بنده میخوام سیستم خودم هاست باشه چون کارم در حد چند دقیقه بیشتر نیست نیازی به گرفتن هاست ندارم اگر میدونین بگین که چطور میتونم سیستم خودم رو تبدیل به هاست برای دریافت اطلاعات خارج شبکه برای راتی که ساختم بکنم 🖤 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
backpack ارسال شده در ژوئن 30 2021 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در ژوئن 30 2021 سلام اگه کار تون بیشتر از چند دقیقه نیست و نیازی به اتصال مجدد ندارید بهتره از سرویس Ngrok استفاده کنید. و اگر به هر دلیلی نمیخواین از این روش استفاده کنید و از استفاده از vps خودداری می کنید تنها راه This is the hidden content, please ورود یا ثبت نام در مودم هست که خیلی کارامد نیست. درضمن این سوال چندین بار در انجمن پرسیده شده. لطفا اول سرچ کنید و وقتی به نتیجه نرسیدید اقدام به ایجاد تاپیک کنید. واکنش ها : proxy، RT3N، R3XCR4PY و 1 نفر دیگر 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
AMIR20 ارسال شده در ژوئن 30 2021 نویسنده گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در ژوئن 30 2021 در 10 ساعت قبل، SRX گفته است : سلام اگه کار تون بیشتر از چند دقیقه نیست و نیازی به اتصال مجدد ندارید بهتره از سرویس Ngrok استفاده کنید. و اگر به هر دلیلی نمیخواین از این روش استفاده کنید و از استفاده از vps خودداری می کنید تنها راه This is the hidden content, please ورود یا ثبت نام هستش که خیلی کارامد نیست. درضمن این سوال چندین بار در انجمن پرسیده شده. لطفا اول سرچ کنید و وقتی به نتیجه نرسیدید اقدام به ایجاد تاپیک کنید. خب منم خواستم از ngrok استفاده کنم ولی بهم یه لینک داد که اولش http بود و منم نیاز داشتم که ای پی داخل هاست قرار بدم اگر میشه راهنمایی کنین بنده رو که چطور با ngrok این کارو انجام بدم که بتونم برای رات یه هاست موقط با سیستم خودم ایجاد کنم و اطلاعاتو به سیستمم دانلود کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .