Bs0d ارسال شده در ژوئن 20 2021 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در ژوئن 20 2021 سلام دوستان من با یک ابزار جالب برای پیدا کردن اکانت های احتمالی اشنا شدم که میتونه به کارتون سرعت ببخشه امید وارم خوشتون بیاد اسم این ابزار profile3r هستش که فایل زیپشو پیوست میکنم روش کار باهاش اینطوریه که بعد از نصبش با دستور This is the hidden content, please ورود یا ثبت نام بعد از p- ادرس اکانت مورد نظر رو وارد میکنین در مرحله دوم باید بگین که اگر تو فایلتون فاصله یی هست با چی پر شده This is the hidden content, please ورود یا ثبت نام در مرحله بعدش باید انتخواب کنین که این نام کاربری رو در چه سایت هایی جستوجو کنه This is the hidden content, please ورود یا ثبت نام در اخر هم با کمی صبر نتیجه رو به شما اهلام میکنه This is the hidden content, please ورود یا ثبت نام نکته ( برای اجرای این ابزار شما به کتاب خانه PyInquirer نیاز دارید که میتونید با دستور زیر نصبش کنید) This is the hidden content, please ورود یا ثبت نام This is the hidden content, please ورود یا ثبت نام واکنش ها : R3DN4X314، backpack، R3XCR4PY و 5 نفر دیگر 7 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .