jen_avare ارسال شده در ژوئن 14 2021 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در ژوئن 14 2021 سلام دوستان شرمنده اگه تاپیک تکراریه ولی من هر چی اینجا جستجو کردم و سایت های دیگه هیچ نرم افزار اندوریدی خوبی برا هک وای فای پیدا نکردم هر چی هم بود به درد نمیخورد اصن کار نمیدم من نرم افزاری میخام برا اندروید که وای فای رو هک کنه ولی با اینکه طرف با مک ادرس گذاشته باشه بازم بشه وصلی شی با اینکه طرف از حروف و اعداد کوچیک و بزرگ استفاده کرده باشه کلی بگم با اینکه طرف از امنیت بالایی برخوردار باشه ولی بشه وصل شد به وای فایش حالا چه مودم باشه چه وای فای گوشیش که به اشتراک یکی دیگه گذاشته باشه فقط خواهشا اندرویدی باشه و اینکه درست کار بده از اینکه از سایت های دگه جستجو کنید و بیایید بزارید خودداری کنید خواهشا با تشکر از همگییییییی واکنش ها : johnjones 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
3li3t ارسال شده در ژوئن 15 2021 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در ژوئن 15 2021 This is the hidden content, please ورود یا ثبت نام جای خوبیه برای مشاهده مشخصات و جزئیات تارگت مورد نظر. به عنوان مثال جزئیات پروتوکل tcp This is the hidden content, please ورود یا ثبت نام هست. میخوای وای فای هک کنی به نظرم ابتدا برو تو این سایت مطالعه کن ببین تارگتت چیه و چطور کار میکنه. واکنش ها : Petraco، johnjones و R3XCR4PY 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Petraco ارسال شده در ژوئن 15 2021 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در ژوئن 15 2021 سلام ببین برنامه های هک وای فای برای موبایل با wps وصل میشن به مودم نه با کرک رمز پس مهم نی رمز وای فای چی باشه ضمن اینکه گوشی های اندروید 7 و به بالا دیگه نمیتونن از این برنامه ها استفاده کنن طبق تستی که شخصا کردم روی موبایل ها و وای فای های مختلف خب حالا راه حل چیه شما اگر اندروید 6 تا 4 داشته باشی راحتی ولی فقط میتونی وای فای های با wps باز رو هک کنی اما اگه تخصص داشتی و از هک و امنیت بارت باشه راه دیگه هم هست مثل روت کردن گوشی و استفاده از ترموکس میتونی یه اسکریپت معروف برا ترموکس بریزی و گوشیت رو root کنی برای هکش تلاش کنی که بازم ممکنه نتیجه صد در صد نباشه اما خب لاقل میتونی جز متد wps راه دیگه ای هم تست کنی واکنش ها : RT3N، johnjones، backpack و 1 نفر دیگر 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
proxy ارسال شده در ژوئن 15 2021 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در ژوئن 15 2021 در 17 ساعت قبل، jen_avare گفته است : سلام دوستان شرمنده اگه تاپیک تکراریه ولی من هر چی اینجا جستجو کردم و سایت های دیگه هیچ نرم افزار اندوریدی خوبی برا هک وای فای پیدا نکردم هر چی هم بود به درد نمیخورد اصن کار نمیدم من نرم افزاری میخام برا اندروید که وای فای رو هک کنه ولی با اینکه طرف با مک ادرس گذاشته باشه بازم بشه وصلی شی با اینکه طرف از حروف و اعداد کوچیک و بزرگ استفاده کرده باشه کلی بگم با اینکه طرف از امنیت بالایی برخوردار باشه ولی بشه وصل شد به وای فایش حالا چه مودم باشه چه وای فای گوشیش که به اشتراک یکی دیگه گذاشته باشه فقط خواهشا اندرویدی باشه و اینکه درست کار بده از اینکه از سایت های دگه جستجو کنید و بیایید بزارید خودداری کنید خواهشا با تشکر از همگییییییی سلام دنبال اینکه به یه برنامه اندروید این کار رو بکنی نباش (طبق تجربه من) اول اینکه هر برنامه اندرویدی که این کار رو بخواد انجام بده باید روت بشه و روت شدن گوشی میتونه گوشی رو بسیار آسیب پذیر بکنه و تا اونجایی که من دیدم یکسری برنامه هست که اگر wps فعال بود این کار رو انجام میدن اونم روی بعضی گوشی ها کار میکرد روی بعضیا کار نمیکرد اسم اپش irhack بود که پابلیکم شده بود واکنش ها : backpack، johnjones، RT3N و 4 نفر دیگر 7 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
jen_avare ارسال شده در ژوئن 15 2021 نویسنده گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در ژوئن 15 2021 ممنون پروکسی جان اگه یه وای فای اینجوری باشه میشه هکش کرد؟؟؟ This is the hidden content, please ورود یا ثبت نام This is the hidden content, please ورود یا ثبت نام This is the hidden content, please ورود یا ثبت نام اگه کسپر داشته باشی گوشی هم روت کنی و تروجان یا ویروسی چیزی بیاد روش بازم اسیب پذیره؟؟؟ واکنش ها : johnjones 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
mmj-sys ارسال شده در ژوئن 15 2021 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در ژوئن 15 2021 در 1 ساعت قبل، jen_avare گفته است : ممنون پروکسی جان اگه یه وای فای اینجوری باشه میشه هکش کرد؟؟؟ This is the hidden content, please ورود یا ثبت نام This is the hidden content, please ورود یا ثبت نام This is the hidden content, please ورود یا ثبت نام اگه کسپر داشته باشی گوشی هم روت کنی و تروجان یا ویروسی چیزی بیاد روش بازم اسیب پذیره؟؟؟ نگاه کنید پروتکل هایی که توسط وای فای پشتیبانی میشن اکثرا دارای باگ هایی هستم که به راحتی هک میشن اما خب تخصص خودشو میخواد و یکم صبر و حوصله و بزار کافی اما اینکه wps شما روشن باشه ssid هم بهشون بدید دیگه هک کردنش با گوشی موبایل بدون روت هم امکان پذیره بنده گوشی های اپل رو که تست میکردم وقتی گوشی روشن بود و صفحه فعالیت داشت و شما رمز هم زده بودید SSID نمایش داده میشد اما وقتی صفحه لاک میشد دیگه SSID مخفی میشد و هک کردن بدون SSID ممکن نیست واکنش ها : R3XCR4PY و johnjones 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
yusef-iran ارسال شده در جولای 18 2021 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 18 2021 سلام من چند وقتی تست کردم بروت فورس به وای فا فقط با لینوکس و ترموکس اجرا میشه که نیاز به روت داره میخواستم بدونم برنامه ای وجود نداره که در محیط اندرویید بدون نیاز به روت بروت فورس وای فا انجام بده . باتشکر واکنش ها : johnjones 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .