Dr.Gaster ارسال شده در آوریل 27 2021 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 27 2021 سلام! خب راستش میخواستم بپرسم میشه پیلود اندروید رو به عکس یا فیلم یا فایل دیگه ای بایند کرد؟ توی اینترنت که هرچقد دنبالش گشتم برای فایل apk موردی ندیدم! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MrExploit ارسال شده در آوریل 27 2021 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 27 2021 سلام دوست عزیز ممنون از فعالیتتون در انجمن . این سوال رو قبلا هم در انجمن زیاد پرسیدن . کاری نیست که نشه ولی راحت هم نیست !! من خودم زیاد تو وب سایت ها سرچ کردم حتی در انجمن های مختلف هم پرسیده بودم و گفته بودن یا امکان نداره ، یا فوق العاده سخته البته که برای یک متخصص تست نفوذ نباید چیزی سخت باشه من تا بحال ندیدم که بشه ولی قبلا بقیه جواب داده بودن و گفته بودن که نمیشه ! با تشکر خدا قوت واکنش ها : backpack، Dr.Gaster و Sadra 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
proxy ارسال شده در آوریل 27 2021 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 27 2021 در 4 ساعت قبل، Dr.Gaster گفته است : سلام! خب راستش میخواستم بپرسم میشه پیلود اندروید رو به عکس یا فیلم یا فایل دیگه ای بایند کرد؟ توی اینترنت که هرچقد دنبالش گشتم برای فایل apk موردی ندیدم! با سلام بجز باگهای خود اندروید ، اندروید فقط با فایلهای نصبی آلوده میشه یعنی نمیشه برنامه apk رو با عکس بدین به طرف . باید با یه برنامه دیگه این کار رو انجام بدید موفق باشید واکنش ها : R3XCR4PY، Sadra، Mr.Python و 1 نفر دیگر 3 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
mmj-sys ارسال شده در آوریل 28 2021 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 28 2021 در 20 ساعت قبل، Dr.Gaster گفته است : سلام! خب راستش میخواستم بپرسم میشه پیلود اندروید رو به عکس یا فیلم یا فایل دیگه ای بایند کرد؟ توی اینترنت که هرچقد دنبالش گشتم برای فایل apk موردی ندیدم! فایل های Apk در اندروید جزو فایل های اجرایی محسوب میشن و شما به صورت عادی نمی تونید با یک فایل خواندنی مخلوط کنید و انتظار اجرا داشته باشید واکنش ها : johnjones 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .