RT3N ارسال شده در آگوست 25 2020 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 25 2020 عرض ادب / قبل از شروع برای کرک و ست کردن پلاگین ها بر روی Nessus به تاپیک زیر مراجعه کنید: This is the hidden content, please ورود یا ثبت نام اسکنر Nessus در نسخه های پایین تر از 8.10.1 از طریق یک روش کرک میشه و شما بصورت نامحدود میتونید ازش استفاده کنید که در تاپیک نام برده راجع بهش توضیحات لازم رو ارایه دادم میتونید مراجعه کنید به تاپیک بالا و استفاده کنید. پکیج پلاگین های اسکنر Nessus به همراه نسخه 8.10.1 رو در پایین ضمیمه میکنم / تاریح و نسخه پکیج پلاگین ها : This is the hidden content, please ورود یا ثبت نام هرگونه فایلی نیاز به پسورد داشت : This is the hidden content, please ورود یا ثبت نام نسخه مخصوص ویندوز: This is the hidden content, please ورود یا ثبت نام نسخه مخصوص لینوکس: This is the hidden content, please ورود یا ثبت نام پکیج پلاگین ها : This is the hidden content, please ورود یا ثبت نام واکنش ها : backpack، sarv، R3DN4X314 و 12 نفر دیگر 9 4 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
mehran.p51 ارسال شده در مِی 26 2021 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مِی 26 2021 سلام آخرین پلاگین nessus رو از کجا دانلود کنم ممنون میشم راهنمایی بدید واکنش ها : chap-dast و m8080 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
sarv ارسال شده در نُوامبر 2 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 2 سلام 🙃 واکنش ها : C0d3!Nj3ct!0n 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
fardin88 ارسال شده در نُوامبر 13 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 13 سلام نیاز به فایل اپدیت نسخه پروفشنال دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .