e2ee00 ارسال شده در آگوست 2 2019 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 2 2019 سلام , چه راه ها و روش های سراغ دارید که من بتونم GPS tracking کنم رو اندروید ؟ میخوام لوکیشن طرف رو گیر بیارم. واکنش ها : iranihacker، johnjones و mrrb 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
R3dC0d3r ارسال شده در آگوست 3 2019 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 3 2019 سلام دسترسی فیزیکی به Device موجوده یا خیر ؟ اگر دسترسی هست یا میتونی Malware رو تو اپ دیگه ای Bind کنی که تارگت جلب بشه به نصب کردن Trojan : Malware رو جوری پیاده سازی کن که مختصاته کلاینت رو از geolaction بگیره و سرویس ریجستر کنه ؛ فرضا هر ده دقیقه یکبار مختصاتو برات ایمیل کنه یا برادکست ریسیور ریجستر کن تا بر اساس رویدادهای سیستمی (فرضا وصل شدن کانکشن کلاینت ) مختصاتو ارسال کنه از مختصات هم به راحتی میتونی تو هر مپ یا API ای استفاده کنی لازم به ذکره از اندروید ورژن 6 به بالا (API 23) از کلاینت مجوز دسترسی میخواد . اگر هم دست به کد نیستی میتونی از رت های آماده ی اندروید استفاده کنی واکنش ها : MR.wIzArD، johnjones، immortalghost و 3 نفر دیگر 3 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
e2ee00 ارسال شده در آگوست 3 2019 نویسنده گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 3 2019 در 6 ساعت قبل، R3dC0d3r گفته است : سلام دسترسی فیزیکی به Device موجوده یا خیر ؟ اگر دسترسی هست یا میتونی Malware رو تو اپ دیگه ای Bind کنی که تارگت جلب بشه به نصب کردن Trojan : Malware رو جوری پیاده سازی کن که مختصاته کلاینت رو از geolaction بگیره و سرویس ریجستر کنه ؛ فرضا هر ده دقیقه یکبار مختصاتو برات ایمیل کنه یا برادکست ریسیور ریجستر کن تا بر اساس رویدادهای سیستمی (فرضا وصل شدن کانکشن کلاینت ) مختصاتو ارسال کنه از مختصات هم به راحتی میتونی تو هر مپ یا API ای استفاده کنی لازم به ذکره از اندروید ورژن 6 به بالا (API 23) از کلاینت مجوز دسترسی میخواد . اگر هم دست به کد نیستی میتونی از رت های آماده ی اندروید استفاده کنی دست به کد هستم ولی پایتون ! جاوا زیاد بلد نیستم . تقریبا یه چی تو همین مایه ها تو ذهنم بود گفتم شاید یه راهکار با حال تری داشته باشه. باشه مرسی . واکنش ها : iranihacker و johnjones 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
e2ee00 ارسال شده در آگوست 3 2019 نویسنده گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 3 2019 این رو مینویسم برای اونایی که این پست رو میبینن. اگر برنامه نویسی بلد نیستید و یا کم بلدید بهترین روش برای این کار همون رت هستش . میتونید از این رت استفاده کنید This is the hidden content, please ورود یا ثبت نام کلی هم داکیومنت داره . واکنش ها : johnjones، iranihacker و lordwhite404 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .