emohamed.z ارسال شده در آوریل 26 2021 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 26 2021 برای ایجاد تب های مختلف و اضافه کردن موارد و ویجت های مختلف با سایز و موقعیت تعیین شده در پنجره به هر تب در پایتون چه کتابخانه ای بهتر است ؟؟؟ واکنش ها : backpack و johnjones 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
mmj-sys ارسال شده در آوریل 26 2021 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 26 2021 در ۱ ساعت قبل، emohamed.z گفته است : برای ایجاد تب های مختلف و اضافه کردن موارد و ویجت های مختلف با سایز و موقعیت تعیین شده در پنجره به هر تب در پایتون چه کتابخانه ای بهتر است ؟؟؟ من برای شروع از ابزار qt desiner استفاده میکنم و فایل ui رو به py تبدیل میکنم و بعد برنامه رو گسترش میدم وقتی فایل رو تبدیل میکنید از کنابخانه pyqt استفاده میشه که در زبان های سی و سی پلاس پلاس هم موجوده واکنش ها : Mr.Python، MR.MSA، RT3N و 4 نفر دیگر 6 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
emohamed.z ارسال شده در آوریل 27 2021 نویسنده گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 27 2021 برنامه qt desiner رو رایگانش رو پیدا نکردم راه دیگه ای نیست !! واکنش ها : johnjones 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
backpack ارسال شده در آوریل 27 2021 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 27 2021 سلام ویدیو کوتاهی تهیه کردم. میتونید ازش استفاده کنید. This is the hidden content, please ورود یا ثبت نام من وقتی داشتم پایتون گرافیکی رو شروع می کردم، به QtDesigner برخوردم، اون موقع ازش خوشم نیومد و تا الان اگرم کاری داشته باشم که نیاز به گرافیک ساده ای هم داشته باشه از تکینتر (Tkinter) استفاده می کنم. همه چیزم داره. هرکاری هم بخواید باهاش می تونید بکنید. مثلا یه نمونه خیلی خیلی ساده، از چیزی که میخواستید رو میتونید تو برنامه ای که پیوست می کنم ببینید. موفق باشید🌹 This is the hidden content, please ورود یا ثبت نام واکنش ها : R3XCR4PY، johnjones، RT3N و 1 نفر دیگر 1 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
emohamed.z ارسال شده در آوریل 28 2021 نویسنده گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 28 2021 در 16 ساعت قبل، SRX گفته است : سلام ویدیو کوتاهی تهیه کردم. میتونید ازش استفاده کنید. This is the hidden content, please ورود یا ثبت نام من وقتی داشتم پایتون گرافیکی رو شروع می کردم، به QtDesigner برخوردم، اون موقع ازش خوشم نیومد و تا الان اگرم کاری داشته باشم که نیاز به گرافیک ساده ای هم داشته باشه از تکینتر (Tkinter) استفاده می کنم. همه چیزم داره. هرکاری هم بخواید باهاش می تونید بکنید. مثلا یه نمونه خیلی خیلی ساده، از چیزی که میخواستید رو میتونید تو برنامه ای که پیوست می کنم ببینید. موفق باشید🌹 This is the hidden content, please ورود یا ثبت نام خب چطوری باید سایز myTab رو تغییر داد ؟!؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
mmj-sys ارسال شده در آوریل 28 2021 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 28 2021 در 6 ساعت قبل، emohamed.z گفته است : خب چطوری باید سایز myTab رو تغییر داد ؟!؟؟ دوست عزیز اون دیگه مهارتی هست که باید خودتون کسب کنید دوره های رایگان زیادی هم وجود داره واکنش ها : backpack و RT3N 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده